Upravni odbor Galerije “Preporod” Zenica objavljuje Konkurs za najbolji likovni rad za polaznike predškolskih ustanova i učenika osnovnih škola na temu “BOSANSKI ĆILIM rukom djeteta”. Pravo sudjelovanja na konkurs imaju polaznici predškolskih ustanova i učenici škola u Zeničko-dobojskom kantonu. Tri najbolja likovna rada bit će nagrađena prikladnim poklonima. Od likovnih radova iz najužeg izbora bit […]

Upravni odbor Galerije “Preporod” Zenica objavljuje Konkurs za najbolji likovni rad za polaznike predškolskih ustanova i učenika osnovnih škola na temu “BOSANSKI ĆILIM rukom djeteta”.

  1. Pravo sudjelovanja na konkurs imaju polaznici predškolskih ustanova i učenici škola u Zeničko-dobojskom kantonu.
  2. Tri najbolja likovna rada bit će nagrađena prikladnim poklonima.
  3. Od likovnih radova iz najužeg izbora bit će priređena prigodna izložba u Galeriji “Preporod” Zenica. Predškolske i osnovne škole bit će informirane rezultatima konkursa i datumom organiziranja izložbe.
  4. Radove treba poslati izravno ili preko odgajatelja, odnosno predmetnih / razrednih nastavnika ili sekreterijata predškolskih ustanova i osnovnih škola.
  5. Prispjeli radovi se ne vraćaju.
  6. Molimo da se obrati pažnja da na svakom radu čitko bude ispisano ime i prezime učenika, godina rođenja, razred, naziv predškolske ustanove, škole i grada.

Dostaviti na adresu: Galerija “Preporod” Zenica; p. p. 33, 72000, Zenica; do 10. 1. 2021. godine.

Dodatne informacije: 061 754 450; 062 112 629

Izvor: biserje.ba