BZK “Preporod” Gradsko društvo Visoko poziva sve dosadašnje članove i one koji žele da nam se pridruže u našoj velikoj misiji, da nam se jave radi popunjavanja novih pristupnica i pripreme Izborne skupštine.

              Usvajanjem novog Statuta BZK Preporod, kao i odlukama Skupštine i Matičnog odbora, sva općinska i gradska društva u Bosni i Hercegovini dužna su pojedinačno izvršiti registraciju kod nadležnih  ministarstava do 30. marta ove godine. Odluka rukovodstva BZK Preporod u Visokom je da se istovremeno sa  aktivnostima preregistracije otvori prostor za nove članove, kako bi se podigao kvalitet rada i nivo organizacije.

             Od Obnoviteljske skupštine u Visokom 4. decembra 1990. godine “Preporod” je bio mjesto okupljanja visočkih intelektualaca gdje su se donosile važne odluke za naš narod, državu i grad. Pozivam Vas da nastavimo zajedničko djelovanje.

             Za sve dodatne informacije i pristupnice možete nam se obratiti putem e-maila: info@preporodvisoko.ba, preporod.visoko@gmail.com i putem facebook stranice: BZK “Preporod” Visoko. Možete nas kontaktirati i putem telefona 061 136 417

             Pridružite nam se i budite s nama čuvari i hizmećari naše kulture i tradicije.

                                                                                                                   BZK “Preporod” Gradsko društvo Visoko